Elektronisch slot druppel
google ads uitbesteden
webdesign bureau Amsterdam
Boekje drukken
Afscheidsboek groep 8
Live Chat
elektrotransport
sandalen heren

De acteurs

In de film is een fijn staaltje acteerwerk te vinden. De cast, bestaande uit vijftien acteurs, zet echte mensen neer waarin de kijker zich kan herkennen en waarbij je mee kunt leven. Een aantal van de acteurs, zoals Georgina Verbaan en Birgit Schuurman, zijn wel bekende Nederlandse acteurs. Hieronder staan de acteurs verdeeld in de vijf verhaallijnen waarin ze spelen met een kleine beschrijving van hun rol:

Joris Smit speelt Wubbe, een autistische jongen. Hij weet zo in de rol van een autistische jongen te kruipen dat het bijna niet geacteerd lijkt. Voor zijn acteerwerk als Wubbe werd hij genomineerd voor een Gouden Kalf, de grote prijs van het Nederlands Film Festival, in de categorie beste acteur. De ouders van Wubbe, een echtpaar dat gescheiden is en probeert nog samen te blijven, wordt gespeeld door Jack Wouterse en Frieda Pittoors.

Chris Zegers en Georgina Verbaan, in de film bekend als Mike en Elsa, spelen een spel tussen elkaar aantrekken en afstoten. Het is een sterk optreden tussen de stoere Mike en de ingetogen Elsa.

Monic Hendrikx en Edda Barends zetten een bijzonder moeder-dochter relatie neer. Het is een heftig verhaal omtrent euthanasie dat je aan het denken zet. Later mengt ook Gaite Jansen zich in het verhaal als de dochter van Monic, ook wel Petra in de film. Petra’s relatie met haar tienerdochter wordt in een nieuw licht gezet na het gesprek met haar eigen moeder.

Raymond Thiry, ook bekend als Raymond Spannet, speelt een homoseksuele vader die vastloopt in zijn leven en verlangens, terwijl hij nog thuis zit bij zijn kinderen en vriendin. Ze worden gespeeld door Yinka Adekoya, Ilano Silvas Timas, Arthur Gort en Gwen Maduro

Een stel dat om elkaar heen draait en langs elkaar heen communiceert, wordt gespeeld door Nasrdin Dchar en Birgit Schuurman. Ook is te zien hoe ze opeens veranderen en omhelzen na het meemaken van een ongeluk.